PARTICULIEREN

Ben jij vaak moe, gestrest, heb je het gevoel wel heel veel ballen in de lucht te moeten houden en te moeten voldoen aan verwachtingen van anderen? Tegenwoordig staan we bijna 24 uur per dag aan, onder andere door de mobiele telefoon en sociale media. We voelen ons verantwoordelijk en willen graag alles goed doen. De balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Soms is het lastig om daar verandering in aan te brengen. Coaching of therapie kan daarbij helpen.

N

Je leert omgaan met stressvolle situaties en tegenslagen

N

Je zelfvertrouwen en eigenwaarde nemen toe

N

Je wordt je bewust van je eigen kracht en talent

N

Je voelt je weer veerkrachtig en energiek

N

Je krijgt inzicht in jouw verandermogelijkheden

N

Je gaat het leven leiden dat jij wil

VOOR WIE?

Coaching of therapie is geschikt voor jou als je bijvoorbeeld:

 • Last hebt van piekeren en je gedachten met je op de loop gaan
 • Beter wil leren omgaan met stress
 • Wil werken aan je zelfvertrouwen
 • Je angsten je leven niet wil laten bepalen
 • Beter wil leren omgaan met je perfectionisme
 • Meer balans wil hebben tussen werk en privé
 • Beter je grenzen wilt kunnen bewaken
 • Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt
 • Samen met je partner wil werken aan jullie relatie

 

In de één op één gesprekken is er volop aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen

WERKWIJZE

Na het eerste contact (via e-mail of telefoon) plannen we een intake. Het intakegesprek is er met name op gericht nader kennis te maken en jouw coach- of hulpvraag in kaart te brengen. Samen bepalen we tijdens dit gesprek of je bij mij op de juiste plek zit, we onderzoeken wat je doelen zijn, waar je aan wil werken en welke stappen je wil zetten in het traject. Hoeveel sessies er nodig zijn is afhankelijk van je hulpvraag. Meestal gaat het om 5 tot 15 gesprekken.

Ik neem je graag mee naar buiten om wandelend het gesprek aan te gaan. Fysiek in actie komen brengt je ook mentaal in beweging. Het zorgt automatisch voor meer productiviteit en energie. Wat cliënten vaak als bijkomend voordeel aangeven is dat lastige onderwerpen gemakkelijker besproken kunnen worden wanneer je elkaar niet rechtstreeks aankijkt.

Vanuit diverse startplekken in Rosmalen en omgeving gaan we samen in de rust van de natuur aan de slag. Toch liever een afspraak binnen? Ook dat is mogelijk. 

Tussen de gesprekken door ga je thuis of in de werksituatie aan de slag met oefeningen en opdrachten. Eigen inzet en motivatie is belangrijk. Hoe meer je oefent hoe beter het resultaat.

  CURSUSSEN

  Ook kun je kiezen voor een cursus: In groepsverband werken aan je eigen doelen.

  Flexibel door het Leven!

  Training Acceptance and Commitment Therapy voor Piekerkampioenen, Perfectionisten en voor iedereen die het zichzelf wat gemakkelijker wil maken in het leven.

  Lichter leven: een andere kijk op eten

  Training op basis van Acceptance and Commitment Therapy voor eeuwige jojoërs, emotie eters en alle diëten-al-gehad-en-niets-helpt kandidaten. 

  TARIEVEN

  INTAKE
  € 160,- PER 75-90 min

  PSYCHOLOGISCH CONSULT
  € 125,- PER UUR

                                        

  COACHING
  € 125,- PER UUR

  RELATIETHERAPIE
  € 130,- PER UUR

   

   

  VERGOEDINGEN

  De psychologische consulten en coachgesprekken worden niet vergoed door zorgverzekeraar. Dat is een bewuste keuze.

  • Je kunt zonder verwijzing bij mij terecht.
  • Er is geen wachtlijst.
  • Geen diagnose en andere persoonlijke gegevens die aan derden moeten worden verstrekt.
  • Werk-gerelateerde problematiek, stress, burn-out, levensfase-problematiek, relatietherapie of coaching worden nooit vergoed door de verzekering.
  • Je betaalt alleen voor directe tijd. Alle minuten worden ook echt aan jou besteed. Geen indirecte tijd voor administratie en registratie.

  Er zijn mogelijkheden voor vergoeding:

  • Werkgevers zijn vaak bereid hun medewerkers tegemoet te komen in de kosten voor coaching. Voorkomen van een burn-out door vroegtijdige ondersteuning door middel van coaching of psychologische begeleiding is veel effectiever en goedkoper dan een medewerker die langdurig verzuimt.
  • Werkgevers reserveren vaak een opleidingsbudget voor medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling door middel van een individueel coachingstraject blijkt zeer effectief omdat we inzoomen op jouw specifieke ontwikkelpunten. Informeer maar eens bij je werkgever of leidinggevende.
  • Zelfstandig ondernemer of ZZP’er? De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.